top of page

Cogno Hour: Surviving the Holidays Group

Public·80 members

crazy thief322
crazy thief322

Чому я раптово почала довіряти коротким курткам у міжсезоння

Минулої весни я вибігала на роботу з величезною сумкою через плече, і раптом зрозуміла, що взяла не той верхній одяг. Погода різко змінилась, і я залишилась у тонкій курточці, яка зовсім не рятувала від вітру.

4 Views
th bes
th bes
Dec 11

Я тебе дуже розумію, бо в мене майже так само. Я довго вважала, що короткі куртки — це або про стиль, або про щось занадто легке, а потім зловила себе на тому, що вічно перегріваюся в транспорті й одночасно мерзну надворі. Перший бомбер я купила просто «на пробу» і не очікувала, що це стане річчю, яку не захочеться знімати. Найбільше здивувало, що він взагалі не сковує рухи, а я постійно ношу рюкзак, ноутбук, тощо. Потім почала звертати увагу на тканини — є моделі, які носяться майже весь сезон, а є такі, що більше під весну. Важливо дивитись, чи не надто пухлі рукави, бо іноді візуально додають об’єму в плечах, і це не всім подобається. Мені зайшли ті, що без зайвих деталей, просто акуратні, рівні, без блискучих вставок. Ще звертай увагу на резинку знизу: якщо вона надто туга, може підскакувати й виглядати дивно. Я для себе вибрала один варіант, який ношу вже другий місяць без перерви, і це ось такі https://luforu.com/katalog/verh/bombery/. Не для того, щоб щось порадити як реклама — це буквально те, що в мене в шафі й що пережило кілька прань без втрати форми. Якщо думаєш брати вперше, раджу не витрачати гроші на надто тонкі моделі, бо вони класні по стилю, але зовсім не рятують, коли зранку +6, а вдень +17. І ще дрібниця: якщо будеш міряти, спробуй одягнути під низ худі або светр, щоб зрозуміти, як воно сідає саме в «міжсезонному» режимі.

Members

bottom of page